Nieuws Kempen NOA Trainings sluit partnership met Stefca Kraanservice

NOA Trainings sluit partnership met Stefca Kraanservice

NOA Trainings sluit partnership met Stefca Kraanservice

bouwkraanNOA Trainings sloot recent een partnership met Stefca Kraanservice uit Kontich. Door deze samenwerking kan het bedrijf vanaf december 2014 bouwkraanopleidingen in de markt zetten via Open Aanbod.De opleidingen zullen doorgaan in Kontich, op de site van Stefca Kraanservice. “Op deze manier kunnen ook de kleinere bouwbedrijven hun kraanbedienaar naar een externe kraanopleiding sturen, wat goedkoper uitkomt dan een in-company training te organiseren,” aldus Ingrid Nys.

Het gaat om 3 formules: een intensieve 3-daagse basistraining, een 2-daagse training voor  personen die reeds ervaring hebben en een dagopleiding voor een herattestering. Na elke opleiding dienen de deelnemers te slagen voor zowel de theoretische als de praktische proeven.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Geel, Herentals
Geel

7 faillissementen in de regio

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich ook deze dinsdag gebogen over de faillissementen. Op de lijst staan 7 bedrijven die… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer