Nieuws Kempen Nobel NV wil met een wedstrijd het winkelen in de binnenstad weer wat vooruithelpen

Nobel NV wil met een wedstrijd het winkelen in de binnenstad weer wat vooruithelpen

gratis foto: Dominic Depreeuw

Nobel NV wil met een wedstrijd het winkelen in de binnenstad weer wat vooruithelpen

TURNHOUT – Nobel, de NV die eigenaar is van de site Le Bon in Turnhout, lanceert nog een initiatief om de lokale handelaars, klanten én mensen in armoede weer wat vooruit te helpen na de coronacrisis. Vrijdag 19 juni start een wedstrijd waarmee je via je parkeerticket een tegoedbon kan winnen. Voor elke bon wordt hetzelfde bedrag geschonken aan vzw T’ANtWOORD in Turnhout.

De NV Nobel van Sébastien Hendrickx en Frank Moyaert werd in de herfst van 2019 de nieuwe eigenaar van de LeBonsite, die zich situeert tussen de Gasthuisstraat, Victoriestraat en Vianenstraat.

Nobel wil Le Bon weer in zijn oude glorie herstellen. Het heeft daarom de winkelpanden en appartementen rond de parkeerplaats opgeknapt en is bezig die weer allemaal in te vullen. In volle coronacrisis, in de maanden april en mei, gaf Nobel zijn huurders-winkeliers een huurkwijtschelding.

Nu lanceert het een nieuwe actie. Die houdt in dat je een foto maakt van je parkeerticket bij LeBon, uiteraard vooraleer je de parking verlaat en dus voor het systeem aan de slagboom je ticket weer inslikt. Die foto stuur je door via mail of Instagram en zo maak je kans op een waardebon. “In totaal zijn er 60 waardebonnen te winnen van de winkels aan Le Bon”, weet Joost Moyaert van Nobel. “Er zijn bons van 20 euro, 50 euro en 100 euro. En dan is er nog de hoofdprijs, een reischeque van TUI voor 500 euro. Alles samen is deze wedstrijd goed voor 3.000 euro en datzelfde bedrag schenken we bovenop deze actie aan vzw T’ANtWOORD, zodat ook de meest kwetsbare doelgroepen in Turnhout zeker niet vergeten worden in deze onzekere tijden.”

Nobel NV stelt zich daarmee redelijk gul op, maar ziet dat als een lange termijn investering.

“We willen deze locatie in ere herstellen en proberen daarom meer om een partner te zijn, dan louter een verhuurder. Daarom vinden we het belangrijk om de retailers bij te staan, nu die de voorbije periode zo getroffen zijn”, stelt Joost Moyaert nog.

De wedstrijd loopt van vrijdag 19 juni tot en met zondag 5 juli 2020. De winnaars krijgen een bericht in de week van 6 juli.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.