Nieuws Kempen Nootzaak promoot gezonde voeding in de Kempen

Nootzaak promoot gezonde voeding in de Kempen

Nootzaak promoot gezonde voeding in de Kempen

LOMMEL- Nootzaak is een zopas gestart voedingsbedrijf in Lommel. “We zijn ontstaan uit een gevoel van noodzaak om natuurlijke voeding op de markt te brengen”, zegt Elly Verhoeven. “Onze klanten en patiënten hebben behoefte aan minder koolhydraten.”

“Door de spectaculaire stijging van het aantal mensen met diabetes, overgewicht en andere welvaartsziekten, is het noodzakelijk om voeding op de markt te brengen die daarop inspeelt”, aldus de zaakvoerder. “Al onze producten zijn koolhydraatarm en artisanaal, wat wil zeggen dat er minder hoge suikerpieken in het bloed en dus ook minder hoge insulinepieken zijn. Net dat is een grote oorzaak van vele welvaartsziekten.”

Het nieuwe bedrijf bestaat uit een dokter en diëtisten. Ze hebben een gamma samengesteld met onder meer granola, noten, broodmix, crackers, pure chocolade zonder suiker, koekjesmix, zaden en pitten. “De start van onze Nootzaak is alvast veelbelovend”, besluit Elly Verhoeven.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer