https___static.nieuwsblad.be_Assets_Images_Upload_2023_04_24_8992c72c-e0f9-42ac-9998-f6115dbcb712 Ook SportYves in Meise is door NRG Fitness overgenomen. Foto NRG Fitness

NRG Fitness neemt fitnesszaken in Meise en Laakdal over

MEISE, LAAKDAL - NRG Fitness, opgericht in 2014 door fitnessondernemers Aziz Allali en Roas Lamine, heeft SportYves in Meise en O2 Fitness in Laakdal overgenomen. Na een volledige make-over openen deze clubs opnieuw de deuren.

In 2022 opende NRG Fitness, de grootste "all-in fitness" van de Benelux, tien extra clubs. De teller staat nu op 35 fitnesszaken in België. “NRG Fitness is continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en manieren om het bestaande netwerk uit te breiden”, zegt Aziz Allali. “Recent is SportYves in Meise overgenomen en ook in Laakdal zag NRG Fitness mogelijkheden, met de overname van 02 Fitness.”

Opfrisbeurt

“Beide clubs kregen een grondige opfrisbeurt zodat de leden er nu in een volledig vernieuwd kader terecht kunnen. Naast het persoonlijk beweegadvies, is er zelfs koffie en een handdoekendienst. Personeel, leden en partners staan bij ons centraal. We hebben amper slapende leden, vooral actieve leden.”

Na het coronatijdperk heropende NRG Fitness met zeventien clubs, in de plaats van elf. “We hebben het moeilijk gehad en nog steeds, aangezien we onze medewerkers 100 procent hebben doorbetaald en onze leden 100 procent hebben gecompenseerd”, vertelt Aziz Allali.

Familie

“We weten dat we dit nog even moeten meedragen, maar de waardering is enorm en dat zien we aan alles wat we doen en onze resultaten tonen dit ook aan. NRG Fitness is een familie en daar zijn we trots op. NRG Fitness telt vandaag meer dan 450 medewerkers en meer dan 46.000 leden.”

Ook 2023 oogt ambitieus. “Het management plant om tien tot vijftien nieuwe clubs te openen, wat zal resulteren in een aanhoudende stijging van zowel het aantal medewerkers als leden”, zegt Aziz. “Verder wordt er gewerkt aan een opleidingscentrum NRG Academy en de opening van kleine clubs op maximum 120m2, onze zogenaamde NRG Studio’s.”