Nieuws Kempen Nu ook Albert Heijn op Corbeille-site in Westmeerbeek

Nu ook Albert Heijn op Corbeille-site in Westmeerbeek

foto (c) Albert Heijn

Nu ook Albert Heijn op Corbeille-site in Westmeerbeek

HULSHOUT/GIERLE –  Westmeerbeek (Hulshout) heeft voor het eerst sinds lang weer een supermarkt in de eigen gemeente. Woensdagochtend opende een nieuwe Albert Heijn er de deuren. Het is de 52ste Belgische winkel voor de supermarktketen, en de 12de voor ondernemer Jan Peeters van Peeters-Govers uit Gierle (Lille). Dat is de grootste franchisenemer van Albert Heijn in ons land.

De nieuwe supermarkt is 1500 vierkante meter groot en is goed voor een vijftigtal nieuwe jobs. Hij bevindt zich op de site van de voormalige conservenfabriek La Corbeille, die werd omgevormd tot een gemengde retail- en bedrijvenzone. Ook Kruidvat opent er nog een filiaal. Bijzonder aan deze nieuwe winkel van Albert Heijn is dat er op het dak nog 1.000 zonnepanelen worden geplaatst. Die wekken een hoeveelheid energie op die overeenkomt met het jaarlijks verbruik van 105 gezinnen.

Binnen is er de gekende AH-formule met veel aandacht voor vers. “De waarden van Albert Heijn sluiten perfect aan bij de vier kernwaarden van ons familiebedrijf: vers, bewust lokaal en persoonlijk”, zegt ondernemer Jan Peeters. “We brengen een bijzondere supermarkt naar Westmeerbeek, daarvan zijn we overtuigd.”

Albert Heijn mikt op zeker 100 winkels in België.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.