Nieuws Kempen Officenter neemt Kempens Bedrijvencentrum over

Officenter neemt Kempens Bedrijvencentrum over

Officenter neemt Kempens Bedrijvencentrum over

bedrijvencentrumDe Limburgse Officenter-groep heeft een principe-overeenkomst bereikt om in Geel het Kempens Bedrijvencentrum over te nemen. In de komende weken zal er een 15-tal lokale ondernemers worden gezocht om samen het project te realiseren. “De aandelen van de vennootschap worden dan begin april overgenomen, waarna een grondige renovatie van start gaat”, zegt Christa Jouck, die de Officenters operationeel aanstuurt. “Met een feestelijke receptie op 26 mei zal dan het zesde bedrijvencentrum van onze groep officieel worden geopend.”

Doel: 100-tal ondernemingen
Het Kempens Bedrijvencentrum beschikt momenteel over meer dan 3.000 m² kantoren die ter beschikking staan van 15 ondernemers. De Officenter-groep wil in eerste instantie een optimalisatie doorvoeren van de gemeenschappelijke ruimtes met flexibele kantoren en burelen, coworking-faciliteiten, lounge en een kleine bistro. “De doelstelling is dat ook dit gebouw binnen 2 tot 3 jaren een 100-tal ondernemingen zal huisvesten, met zowel vaste als flexibele kantoren,” zegt Christa Jouck.

De klanten van de 5 bestaande Officenters (Hasselt, Turnhout, Antwerpen, Maastricht en Leuven) kunnen bovendien gratis gebruik maken van de vergaderzalen en flexibele werkplekken in Geel.

De overname is de eerste stap van een ambitieus groeitraject dat Officenter onlangs heeft uitgetekend. Het doel is om in de komende 5 jaar van 5 naar 20 vestigingen te evolueren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer