Nieuws Kempen “Omdat netwerken ook fun moet zijn”

“Omdat netwerken ook fun moet zijn”

“Omdat netwerken ook fun moet zijn”

Business koppelen aan fun, dat is de doelstelling van de eerste Business & Fun Fair in Ranst. Organisator Sus Harzé uit Olen lanceert Business & Fun Fair, als een nieuwe manier van netwerken, mét een leuke extra. “Het netwerkevent wordt gekoppeld aan een luxe-event, omdat we geloven dat de moderne, hardwerkende ondernemer zichzelf ook graag een beetje verwent. Als rode draad proberen wij de MVO-gedachte en het Belgisch ondernemerschap op de voorgrond te plaatsen.”

Business & Fun Fair richt zich op ondernemers met een MVO-gerichte ondernemerszin. “Mijn vrouw en ik zijn zelf nogal netwerkers”, zegt organisator Sus Harzé. “We zijn al jarenlang vaste bezoekers van beurzen. Zo is er in Waregem de Gentleman’s Fair, waar je inspiratie kan opdoen voor je ‘man cave’. Dat is in West-Vlaanderen ook een netwerkevent bij uitstek: 3 dagen lang feest. Dat inspireerde me om in onze regio iets gelijkaardigs op te starten.”

Om luxe tot bij ondernemers te brengen, zijn er verschillende beursstanden, bijvoorbeeld met duurzame relatiegeschenken, waterzuivering en watersporten. “Omdat we beurs en netwerken combineren, overgoten met een sausje van fun, zijn wij uniek in onze soort. Als organisator faciliteren we het aanbod, en zorgen we dat er interessante matches tussen bezoekers zijn.” Er zijn meer dan 40 standen en bedrijven op de eerste Business & Fun Fair. Het event wordt voorafgegaan door een Open Coffee en ontbijt.

Business & Fun Fair vindt plaats op 1 oktober in evenementenhal Den Boomgaard in Ranst. Je moet je wel vooraf registreren op de website van Business & Fun Fair. De toegang tot het event is gratis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.