Nieuws Kempen Onbemande self-storage vestiging in Westerlo

Onbemande self-storage vestiging in Westerlo

Onbemande self-storage vestiging in Westerlo

Het Limburgse bedrijf Storebox opent een nieuwe én onbemande self storage-vestiging in Westerlo. Storebox Heusden-Zolder opende 4 jaar geleden haar deuren als Self-Storage Facility. Hiermee ging zij verder op de Amerikaanse en Britse trend waarbij particulieren en ondernemingen met een ruimtetekort een opslagruimte kunnen huren voor korte of lange tijd.

Het concept bleek in Limburg een succes, waardoor Storebox nu een tweede vestiging, die volledig automatisch loopt en dus onbemand is, heeft geopend. Dit keer koos Storebox voor Westerlo. De nieuwe locatie ligt vlakbij de E313 en naast de fly-over, en is uitgerust met gloednieuwe technologie.

Klanten kunnen online de opslagruimte van hun keuze boeken en betalen. Daarna kunnen ze de site en hun opslagruimte betreden via een doorgestuurde pincode of app. Klanten met vragen kunnen via de kiosk ter plaatse een video-call voeren met het hoofdkantoor. De site wordt op afstand gemonitord met vele camera’s die in de gemeenschappelijke delen aanwezig zijn.

“Onbemande sites zullen een fixe opmars kennen in de toekomst”, stelt Nina Claes, bestuurder van Storebox. “Niet alleen zorgt dit operationeel voor voordelen. Automatisering en gebruiksgemak zijn basiseisen geworden bij elk product of dienst. Verder verwacht de klant vandaag op elk moment van de dag een oplossing voor zijn of haar probleem. Met onze tweede site kunnen wij 24/7 een oplossing bieden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.