Nieuws Kempen Ondernemen wordt duurder? Mobile Vikings maakt bellen goedkoper.

Ondernemen wordt duurder? Mobile Vikings maakt bellen goedkoper.

Ondernemen wordt duurder? Mobile Vikings maakt bellen goedkoper.

In de bouwsector worden materialen schaarser en duurder, de transportsector staat voor een belangrijke transitie inzake elektrische mobiliteit, in de horeca gaat de zoektocht naar goed personeel verder en de retailsector blijft opboksen tegen e-commerce nadat het ook door corona flinke klappen kreeg… En zo kampt iedere sector wel met uitdagingen. Uitdagingen die heel wat kosten met zich meebrengen om ze het hoofd te bieden. Al hoeft de prijs niet voor alles de hoogte in te gaan. Het gloednieuwe Mobile Vikings for Business verzekert bedrijven van een tot 33 procent goedkopere gsm-factuur en toont daarbij een warm hart voor Rode Neuzen Dag.

Sinds 2008 breekt Mobile Vikings de ban voor studenten om telco ook voor hen betaalbaar te maken. Intussen richten die studenten volop bedrijven op en blijft de telecomprovider hen trouw met Mobile Vikings for Business. Dat gebeurt met veel goesting, goeste, gusting en gósting. Of met andere woorden: geen dialect teveel voor deze Vikings, die heel Vlaanderen trotseren om de hoge kosten van gsm-facturen sterk terug te drijven.

“We groeien mee met onze gebruikers. Iedereen heeft immers recht op betaalbare telco, zeker bedrijven die hun investeringen en hun tijd op een efficiëntere manier kunnen inzetten”, weet Maarten Raes van Mobile Vikings for Business. “Ondernemen wordt in alle sectoren namelijk flink duurder. Daarom trekken onze Vikings hun kostuum aan, varen ze tegen de stroom in en tonen ze bedrijven dat het anders kan. De buit? Een enorme besparing op de gsm-facturen.”

Straffe deal

Mobile Vikings for Business wil bedrijven tijd en geld doen besparen op hun maandelijkse gsm-factuur. Tot een derde goedkoper, via het sterkste netwerk ooit en met een snelle helpdesk waar je binnen de 8 seconden iemand aan de lijn hebt.

“Die snelheid van uitvoering vinden bedrijven ook in het aan- en afmelden van nieuwe werknemers: geen administratieve rompslomp, maar met slechts enkele muisklikken. Time is money, en wij zorgen bij beide aspecten voor een aanzienlijke besparing.”

Op termijn is het zelfs de ambitie dat businessklanten niets meer hoeven te betalen voor hun telco-factuur. “Dat kunnen we vandaag al voor particulieren waarmaken.”

Win-win

Bedrijven die voor 26 november 2021, vóór 18u, overschakelen naar Mobile Vikings for Business, kunnen bovendien rekenen op een win-win. Niet alleen profiteren ze van de straffe condities en support, ze steunen ook het goede doel. Zo doneert Mobile Vikings for Business per geactiveerd telefoonnummer 50 euro aan Rode Neuzen Dag. Meer info vind je hier.

Mobile Vikings for Business helpt jouw bedrijf geld en tijd te besparen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.