Nieuws Kempen Ondernemers leggen de boeken neer

Ondernemers leggen de boeken neer

Ondernemers leggen de boeken neer

REGIO – Acht Kempense ondernemers en ondernemingen hebben recent de boeken neergelegd. De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft daarna het faillissement uitgesproken.

Dat is het geval voor het adviesbureau Carrera Clubbing bv gevestigd in de Diamantstraat in Herentals. De curator is Sofie Paepen. Eveneens aan de Diamantstraat is Delaruelle Tegelwerken failliet. In dit dossier treedt Steven Heylen op als curator.

Op de Industrieweg in Grobbendonk is de bv Kris Leysen Consult failliet. De onderneming was actief in de verhuur van machines. De curatoren zijn Kristof Benijts, Philip Somers en Veerle Verhaegen.

Li Jinzhong baatte een frituur en afhaalchinees uit in de Stationsstraat in Balen. De curator is Christophe Geukens. De bv Window Repairs, Larumsebrugweg in Geel was gespecialiseerd in de reparatie van machines. Paul Van Rompaey en Niels Feytons zijn de curatoren.

De bv Tourmalet baatte een horecazaak uit op de Chaamseweg in Baarle-Hertog. Ook bestuurder Adrianus Vermeulen werd bankroet verklaard. Wim Nysmans treedt in beide dossiers op als curator.

Ten slotte werd ook dj en lichttechnicus Dirk Vanhoof, Sluis in Mol, failliet verklaard. Het dossier is in handen van curator Pieter Klingels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.