Foto: Voka Mechelen-Kempen

Ondernemers zoeken en vinden de perfecte match om hun bedrijf te boosten

RIJKEVORSEL – Voka Mechelen-Kempen bracht donderdagavond 300 ondernemers samen op Voka Match. Tijdens het grote netwerkevent bij Ooms Woonrealisaties in Rijkevorsel werden nieuwe leden gekoppeld aan bestaande leden om een perfecte match te vinden.

Met 300 deelnemende ondernemers was de Voka Match een groot succes. “Voor deze editie hebben we jammer genoeg ondernemers moeten weigeren”, meldt Tom Laveren. “Dat geeft wel aan dat er goesting is om te netwerken en die goesting zien we nu ook terug in onze economie. Daarin zien we een echte trendbreuk. De afgelopen maanden ging de economie van minder naar nog minder, maar die daling stopt nu. Al zeker tot en met de zomer zien we een voorzichtige aantrekking van onze economie en dat zorgde ook voor een gezonde buzz tijdens Voka Match.”

Tijdens het netwerkevent van Voka Mechelen-Kempen kregen de ondernemers niet alleen meer toelichting bij de nieuwe economische vooruitzichten in de regio. Keynotespreker Eva Visser ging dieper in op het belang van non-verbale communicatie. Die kennis konden de ondernemers daarna gebruiken tijdens de business-speeddate, op zoek naar een perfecte match om hun bedrijf verder te boosten.