Nieuws Kempen Ook Bobbejaanland mocht opnieuw open

Ook Bobbejaanland mocht opnieuw open

sfeerfoto's Bobbejaanland

Ook Bobbejaanland mocht opnieuw open

Afgelopen weekend gingen de eerste deuren van sociaal vertier weer open. Niet alleen de horecaterrassen, maar ook de pretparken mochten opnieuw bezoekers verwelkomen. En dat is voor het eerst sinds de coronamaatregelen op 23 oktober verstrengd werden. Ondanks het wisselvallige weer zakten enkele duizenden mensen af naar Bobbejaanland in Lichtaart. Daar zijn enkel de buitenattracties open. Het park mag 25% van de maximumcapaciteit benutten.

Bezoekers aan Bobbejaanland moeten vooraf een ticket reserveren. Door de lage capaciteitsgraad hoefden bezoekers niet te lang aan te schuiven bij hun favoriete attracties. “We mogen 4.000 bezoekers per dag ontvangen”, zegt woordvoerster Peggy Verelst in Het Nieuwsblad. “Door het weer was het park niet volgeboekt, maar we zijn tevreden. Iedereen leefde de maatregelen goed na. De reservaties voor het verlengde Hemelvaartweekend lopen vlot, al merken we wel dat nog afwachten hoe het weer gaat zijn.”

In het park geldt een mondmaskerplicht voor iedereen boven de 12 jaar,  zowel op de wandelpaden als op de attracties. Er is overal ontsmettingsgel beschikbaar die bezoekers moeten gebruiken als ze attracties betreden. “Voor ons is het heel moeilijk om te overleven als pretpark. We maken niet veel winst vandaag”, zegt directeur Yves Peeters aan het VTM Nieuws.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer