Nieuws Kempen Ook Hoogstraten krijgt zijn Open Coffee

Ook Hoogstraten krijgt zijn Open Coffee

Ook Hoogstraten krijgt zijn Open Coffee

DSC_2657Na Turnhout, Herentals, Mol en Lier krijgt de Kempen er een nieuwe Open Coffee bij. Vanaf donderdag 25 februari ben je elke vierde donderdag van de maand welkom in Hof ter Smisse in Hoogstraten (Vrijheid 3). Initiatiefnemers zijn SBB Accountants & Adviseurs en Vandersmissen Feestservice.

Een Open Coffee is een gratis netwerkbijeenkomst waar ondernemers elkaar informeel ontmoeten tijdens het drinken van koffie en het eten van een koffiekoek. Ze krijgen de kans om nader kennis te maken met andere ondernemers van de streek en hun passie voor het ondernemerschap te delen. Op die manier breiden ze hun zakelijk lokaal netwerk uit in een ongedwongen en open sfeer.

Netwerken centraal
“En dat misten we hier in Hoogstraten nog. Daarom zetten we mee onze schouders onder dit initiatief”, vertellen Liesbeth en Tinne Vandersmissen van de gelijknamige feestservice.

Elke ondernemer uit de streek is welkom tussen 8 en 10 uur. Inschrijven is niet verplicht, maar je brengt best genoeg naamkaartjes mee. “Want netwerken staat centraal tijdens deze 2 uur durende activiteit”, aldus Jef Franck, pr-manager van SBB Accountants & Adviseurs.

Opvallend: de Open Coffees in Hoogstraten vinden op hetzelfde moment plaats als die in Mol. “De twee locaties liggen meer dan een half uur uit mekaar, dus dat is niet echt concurrentie”, zegt Jef Franck.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer