Nieuws Kempen Ook Novatech genomineerd voor Prijs Ondernemen 2016

Ook Novatech genomineerd voor Prijs Ondernemen 2016

Ook Novatech genomineerd voor Prijs Ondernemen 2016

Vlnr: Hubert Klingels, Bert Vissers en Jan Hendrickx.

Vlnr: Hubert Klingels, Bert Vissers en Jan Hendrickx.

Na Hout Luyten is ook Novatech genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2016. Het bestuur van Voka Kempen Zuid bekroonde het bedrijf uit Olen met de LON-award, waarmee het automatisch zijn selectie voor de overall prijs binnen heeft.

Voka Kempen Zuid is één van de vijf Lokale Netwerken van Voka Kempen met bedrijven uit de regio Meerhout, Geel, Herselt, Hulshout, Laakdal, Olen en Westerlo. Het was voorzitter Hubert Klingels die tijdens het jaarlijkse nieuwjaarsdiner de primeur aan de honderd aanwezige ondernemers en stakeholders uit de regio mocht meedelen.

Bekend in de bouw
“Novatech is een Belgisch familiebedrijf dat het resultaat is van een fusie tussen Novatech en Novatio”, licht Klingels de keuze toe. “Het bedrijf is bij het grote publiek vooral bekend geworden als ontwikkelaar en producent van TEC7, een veel gebruikt product in de bouwwereld. Het bedrijf is wereldwijd actief in 25 landen. Ze hebben een sterk geloof in de kracht van goede medewerkers en creëren ideale werkomstandigheden waarin mensen zich kunnen ontplooien. Bij Novatech zijn ze ervan overtuigd dat enkel op die manier duurzame groei kan worden gecreëerd. De bedrijfsleiding staat met beide voeten op de grond en draagt een no‐nonsense attitude hoog in het vaandel. Het is kortom een bedrijf waar we trots op zijn en een ideale kandidaat om Voka Kempen Zuid te vertegenwoordigen in de strijd om de Prijs Ondernemen 2016.”

“Deze erkenning doet ons uitermate plezier”, zegt Bert Vissers, CEO van Novatech. “Temeer omdat ook onze klanten ons zeggen dat we goed werk leveren. En daar doen we het tenslotte voor. We willen het werk van onze klanten vereenvoudigen door innovatieve en kwaliteitsoplossingen aan te bieden. Dat lukt heel goed, maar we zijn ambitieus. We willen nog verder groeien en nemen hiervoor de nodige stappen. We investeren volop in het optimaliseren van onze manier van werken, in digitale platformen en ook in een intense opleiding van onze mensen. We zijn ervan overtuigd dat dit ons duurzame groei zal garanderen.”

De komende weken worden nog in andere Kempense regio’s LON-winnaars bekendgemaakt. De uitreiking van de Prijs Ondernemen 2016 vindt in juni plaats.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer