Nieuws Kempen Oosterlinck opent nieuwe afdeling

Oosterlinck opent nieuwe afdeling

Oosterlinck opent nieuwe afdeling

OosterlynckOosterlinck (Heist-op-den-Berg) opent op 18 oktober een nieuwe afdeling: Oosterlinck Cooking & Living. “We brengen naast de kookwinkel een nieuwe conceptstore met Scandinavisch design”, zegt zaakvoerder Thomas Minnebo.

Wat in 1961 in de Bergstraat startte als ijzerwarenwinkel, groeide vanaf 1981 langs de Molenstraat uit tot een vaste waarde: Oosterlinck. Drie jaar geleden werd de kookafdeling op een forse uitbreiding getrakteerd. Met de opening van Oostelinck Cooking & Living voegt Thomas Minnebo een nieuw hoofdstuk toe aan het succesverhaal van de familiezaak. „We brengen Scandinavisch design in een leuke conceptstore. Ons gamma omvat meubelen, decoratie, verlichting en textiel zoals kussens en plaids.”

In de zaak langs de Molenstraat werd 200m² compleet vernieuwd. Op 18 en 19 oktober en 25 en 26 oktober zijn er alvast opendeurdagen. Op zaterdag van 9-18 uur, op zondag van 10-17 uur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer