Nieuws Kempen Op-en-top Kempisch advocatenkantoor bestaat 90 jaar

Op-en-top Kempisch advocatenkantoor bestaat 90 jaar

Foto: Luc Schuermans

Op-en-top Kempisch advocatenkantoor bestaat 90 jaar

In 2021 viert Schuermans Advocaten zijn 90ste verjaardag. Stichter Raymond Schuermans, de vader van Luc Schuermans en grootvader van Jean-Luc Schuermans, richtte het kantoor in 1931 op in het voorhuis van zijn woning aan de Merodelei te Turnhout. Het kantoor is nog altijd op deze locatie gevestigd.

Schuermans advocaten heeft zijn roots in de Kempen. “Het kantoor draagt de Kempische waarden zoals ondernemerschap, werkkracht en doorzettingsvermogen hoog in het vaandel. Gedragen door de Kempense dynamiek, is het uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio én een nationale en internationale speler in verschillende specifieke rechtstakken”, aldus Petra Meeuwis, COO van het advocatenkantoor. Inmiddels heeft Schuermans Advocaten ook een kantoor in Antwerpen, van waar het ondernemingen, overheden en particulieren dient.

Veertien advocaten en negen bedienden houden zich klaar met raad en daad. In 2021 zijn Ben De Groof en Koen Van den Wyngaert toegetreden als vennoot. Samen met Luc Schuermans, Jean-Luc Schuermans, Tom Hens, Kathleen Crommen en Brechtje Scheers telt Schuermans advocaten zeven vennoten. Caroline Van Schoubroeck, Griet Smaers, Andries Gobert, Merel van Dongen, Alek Dom en Astrid Engelen maken vandaag het team compleet. In september zullen zij vervoegd worden door nog twee nieuwe advocaten.

Schuermans Advocaten zal in dit jubileumjaar een aantal activiteiten organiseren om zijn 90ste verjaardag te vieren. Op 3 juni 2021 werden de feestelijkheden alvast coronaproof gestart met de overhandiging van een oorkonde van Voka aan het jubilerende kantoor.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer