Nieuws Kempen Open Coffee Herentals verhuist naar Frame 21

Open Coffee Herentals verhuist naar Frame 21

Open Coffee Herentals verhuist naar Frame 21

Aan 3 jaar Open Coffee-netwerkbijeenkomsten in bedrijvencentrum Q-bic in Herentals komt een einde. De initiatiefnemers verhuizen vanaf september naar een nieuwe locatie en dat is bedrijvencentrum Frame 21 langs de E313.

De nieuwe locatie werd bekendgemaakt tijdens het slotevent van Open Coffee Provincie Antwerpen in zomerbar Baobab, die dit jaar haar tenten heeft opgetrokken in de schaduw van Frame 21. Het slotevent bracht trouwens een 400-tal ondernemers uit de hele provincie naar de Kempen.

Een beetje uitgekeken
“Na 3 jaar merkten we dat de bezoekers wat uitgekeken waren op de locatie”, zegt Aart Van Oekelen, zaakvoerder van Afval Alternatief in Dessel en 1 van de organisatoren in Herentals. “Wanneer we eens een on tour deden, zagen we pots heel wat meer bezoekers.” Er kwam een aanbod vanuit Frame 21 en dat werd geaccepteerd. “Er zijn heel wat bedrijven gevestigd en ook coworking places, dus dat vormt ook een mooie kruisbestuiving”, aldus nog Aart Van Oekelen.

Het vaste tijdstip blijft, namelijk elke eerste donderdagmorgen van de maand. Donderdag 3 september wordt dus de eerste op de nieuwe locatie.

Er zijn op dit moment een 10-tal Open Coffees actief in de provincie Antwerpen. In september komt er nog 1 bij, namelijk in de Antwerpse Haven. Maandelijks zal een ander havenbedrijf gastheer zijn volgens een On Tour-formule.

De organisatie beschikt sinds kort over een nieuwe website.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Ondernemers leggen de boeken neer

REGIO - Acht Kempense ondernemers en ondernemingen hebben recent de boeken neergelegd. De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft daarna het faillissement uitgesproken. Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.