Nieuws Kempen Open Coffee nu ook vanuit Herentals

Open Coffee nu ook vanuit Herentals

Open Coffee nu ook vanuit Herentals

MIK_Open Coffee Kempen 20140220_5Vanaf donderdag 2 oktober kan u tussen 8 en 10 uur ook in Herentals terecht voor het netwerkproject Open Coffee. Na de oprichting van de Open Coffees in Lier en Turnhout vonden Danny Vermeijen (Club16) en Inge Vos (Wizz) het tijd om ook vanuit Herentals elke eerste donderdag van de maand Kempense ondernemers op een laagdrempelige manier samen te brengen bij een kop koffie en een koffiekoek. Koetshuis Le Paige tegenover het ziekenhuis vormt de uitvalsbasis.

Open Coffee startte ooit als netwerkproject van Saul Klein, (stichter van ondermeer SKYPE). Ondertussen zijn er over de hele wereld al “open coffee communities” actief. Met deze derde locatie na Turnhout en Lier is de groep Open Coffee Kempen bezig aan een sterke inhaalbeweging in de Antwerpse Kempen op het vlak van netwerkmomenten.

Meer info vind je op www.open-coffees.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer