Nieuws Kempen Opening Fintro Turnhout aan ring

Opening Fintro Turnhout aan ring

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in Turnhout. Hier zullen zowel de bankactiviteiten van het Fintro-kantoor Turnhout, als de verzekeringsactiviteiten van Kempen Advies Verzekeringsmakelaars ondergebracht worden.

 

“Onze medewerkers zijn voor het eerst aan de slag gegaan in hun nieuwe omgeving, maar het doorknippen van het lintje is uitgesteld naar vrijdag. De eerste klanten stonden maandag al vroeg voor de deur”, vertelt kantoorverantwoordelijke en zelfstandig agent Luc Walschots tevreden. Voor de bankdiensten werken er 6 personen in het kantoor, en voor de verzekeringen 5. “Met de nieuwbouw hebben we drie peilers onder 1 dak: ons verzekeringsaanbod, ons bankaanbod voor particulieren – voor onder andere woon- of autokredieten – en als derde peiler onze diensten voor ondernemers.”

“Het Fintro-kantoor van Oud-Turnhout komt door de verhuis naar Turnhout. Maar voor onze klanten van Oud-Turnhout zijn we toch nog redelijk dichtbij. Er was geen aanwezigheid meer van Fintro in Turnhout, en daarom hebben we gekozen voor betere ligging aan de ring in Turnhout. Ons kantoor van Ravels hebben we deels hier ondergebracht, en deels in mijn andere kantoor in Poppel.¬†Ik pendel tussen beide kantoren.”

Het nieuwe kantoor werd gerealiseerd na een stevige renovatie. “Het was een bestaande villa hier, die we volledig gestript hebben. Enkele muren stonden nog recht, maar voor de rest is alles helemaal nieuw. Het is heel mooi geworden, vind ik zelf. Binnen het kantoor zijn de nodige moderne faciliteiten voorzien om verder te groeien in de toekomst.”

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Westerlo
Geel

Waarschuwing voor phishing-mails

ABF Kempen uit Westerlo en Geel kreeg de afgelopen dagen al verschillende berichten van klanten die valse e-mails ontvingen. Zaakvoerder… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer