Nieuws Kempen Opening in zicht voor KFC Turnhout

Opening in zicht voor KFC Turnhout

Opening in zicht voor KFC Turnhout

TURNHOUT/GIERLE – De Turnhoutse vestiging van fastfoodketen KFC zal op 23 juni de deuren openen. Die datum is voorop gesteld door Benelux Food Group, het bedrijf uit Gierle dat de Nederlandse en Vlaamse franchise van Kentucky Fried Chicken (KFC) in handen heeft. Eigenlijk zou KFC Turnhout al 3 maanden open zijn, maar dat is door de coronacrisis anders gelopen.

De opening van de KFC-vestiging aan het oude postgebouw bij de Grote Markt in Turnhout was aanvankelijk gepland op 13 maart, samen met de officiële inhuldiging van het nieuwe stadsdeel Turnova. Maar zoals bekend, kon heel dat feestje door de coronamaatregelen niet doorgaan.

Nu is een nieuwe openingsdatum voorop gesteld: dinsdag 23 juni. En ook dan wordt nog rekening gehouden met corona.

“Onze mensen worden nu goed getraind”, vertelt Rini Kuiper van Benelux Food Group. “De gasten kunnen bestellen aan de kiosken. Er staat iemand aan de ingang die de gasten daarnaar doorverwijst. Na iedere bestelling wordt de kiosk goed gereinigd. En mensen worden naar een plaats gewezen, om daar plaats te nemen. Wanneer de bestelling klaar is, wordt die naar de gasten gebracht.”

De komende weken gaan ook nog andere nieuwe handels- en eetzaken open in Turnova, zodat dit nieuwe stadsdeel nu stilaan zijn voltooiing nadert.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer