Nieuws Kempen Opnieuw prestigieus toernooi in België dankzij Swerts

Opnieuw prestigieus toernooi in België dankzij Swerts

Opnieuw prestigieus toernooi in België dankzij Swerts

Vic Swerts, oprichter en voorzitter van de Turnhoutse multinational Soudal, haalt een prestigieus golftoernooi naar de provincie Antwerpen. De Soudal Open zal plaatsvinden op de Rinksven International Golf Club van Schilde. Tijdens het vierdaags toernooi zal er een prijzenpot van een miljoen euro te winnen zijn. Soudal verleent zijn naam voor drie jaar aan het toernooi.

En zo komt er opnieuw een Belgisch toernooi in de European Tour. Dat is intussen twee jaar geleden, toen de laatste editie van de Belgian Open plaatsvond op de Royal Zoute Golf Club. De European Tour is de belangrijkste golfcompetitie na de Amerikaanse PGA Tour.

‘We zijn als bedrijf actief over de hele wereld en we zijn dan bijzonder fier om een competitie van dit niveau te kunnen ondersteunen. De Belgische spelers doen het voortreffelijk op de Tour, het is dan ook tijd voor een toernooi op datzelfde niveau’, zegt Vic Swerts, oprichter en voorzitter van Soudal in De Standaard.

De wedstrijd zal gespeeld worden volgens het 72 holes strokeplay format met 156 spelers en een cut na de tweede ronde. Op de woensdag van de toernooiweek staat een pro-am competitie op het programma.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.