Nieuws Kempen Opnieuw vier faillissementen deze week

Opnieuw vier faillissementen deze week

Opnieuw vier faillissementen deze week

Justitia11-300x226Net als vorige week heeft de handelsrechtbank in Turnhout vanmorgen vier bedrijven failliet verklaard.

Adviesbureau Cinemuse VOF, Kasteelplein 23B in Turnhout, vroeg zelf de faling aan. Ook vennoot Andrew Hill werd mee failliet verklaard. Curator: Veerle Verhaegen.

Janjo bvba baatte een horecazaak uit aan de Statiestraat 31 in Mol, maar legde de boeken neer. De rechtbank stelde twee curatoren aan om het faillissement af te handelen: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Onder de bedrijfsnaam Bij Onze Witte huisde aan Molenzijde 98 in Merksplas een bvba in loodgieterswerk en isolatiewerkzaamheden. Op vraag van schuldeisers werd de vennootschap failliet verklaard. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

René Drogt uit Baarle-Hertog was vennoot van de Comm.V. Jammotheek, actief in het geven van muzieklessen. Hij vroeg zelf de faling aan. Curator: Wim Nysmans.

Bij geen enkele firma waren nog werknemers in dienst.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer