Nieuws Kempen Orakel Group verwerft Badgeman Printing

Orakel Group verwerft Badgeman Printing

Orakel Group verwerft Badgeman Printing

Het bedrijf Orakel Group uit Retie verbreedt zijn afzetmarkt met de overname van Badgeman Printing, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in identificatiebadges en toebehoren.

De Belgische holding Orakel Group, bestaande uit Orakel, b-token, Jecobel en Eurotag, is wereldwijd
een toonaangevende leverancier in de evenementensector en sportwereld. Met hun eigen productie van gepersonaliseerde artikelen zoals polsbandjes, jetons, lanyards… ligt de focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Badgeman Printing werd opgericht in 1997 en is specialist in het maken van gepersonaliseerde badges en identificatieproducten. Het bedrijf heeft een eigen productie in België en is actief in verschillende sectoren over heel Europa.

Commercieel manager Sofie Hermans ziet de overname van Badgeman Printing als een mooie  kans voor Orakel Group. “Het gevolg van de coronacrisis op de evenementensector was een reden om onze strategie bij te sturen. Deze acquisitie past perfect in dit plaatje. Het biedt ons namelijk de mogelijkheid om ons productgamma verder uit te bouwen en onze positie in de markt te versterken. Daarnaast zorgen we, dankzij onze buitenlandse kantoren, voor een  internationale uitbreiding van Badgeman Printing”. Naast al deze mooie vooruitzichten zal de overname op korte termijn ook extra werkgelegenheid creëren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.