Nieuws Kempen Origineel netwerken op Replayfestival

Origineel netwerken op Replayfestival

Origineel netwerken op Replayfestival

Foto: Bert De Deken

Foto: Bert De Deken

De organisatoren van het Replayfestival in Herentals en de Unizo-afdeling Herentals-Olen slaan de handen in mekaar voor een origineel netwerkconcept. Ondernemers zijn welkom in de backstageruimte van het festival, dat plaatsvindt op 25 april. Op die manier kunnen ze een blik werpen achter de schermen van een event waarop zo’n 7.000 bezoekers worden verwacht.

Met het dancefestival zet organisator Jelte Lambaerts als jonge ondernemer Herentals op de kaart bij jongeren tussen 18 en 30 jaar. De backstage/netwerkzone biedt plaats aan 150 ondernemers die er als VIP worden ontvangen. Rent A Lounge zorgt voor de mooie aankleding, cateringbedrijf Saillart voor de hapjes en Plantrent voor de groene aankleding.

Leden van Unizo Herentals-Olen ontvangen mits reservatie een gratis pakket voor een totale waarde van 105 euro: twee toegangstickets backstage, privéparking, welkomstdrankjes, fingerfood en een rondleiding achter de schermen. Andere ondernemers kunnen via de website van Unizo Herentals inschrijven aan een verminderd tarief van 75 euro.

www.unizo.be/herentals

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer