Nieuws Kempen Otters & Flamingo’s viert 1-jarige bestaan met pop-up in Mol

Otters & Flamingo’s viert 1-jarige bestaan met pop-up in Mol

Otters & Flamingo’s viert 1-jarige bestaan met pop-up in Mol

Na ruim 4 maanden Mechelen opent kinderkledingwinkel Otters & Flamingo’s dit weekend een pop-up in Mol. Daarmee vieren initiatiefnemers Marjan De Muynck en Nathalie Wouters het 1-jarige bestaan van hun zaak. Marjan werkt intussen voltijds in de zaak. “We stellen vast dat we mooi aan het groeien zijn”, zegt ze.

Otters & Flamingo’s ontstond als een webshop en was de eerste in België met de online aan- en verkoop van kwalitatieve tweedehands baby- en kinderkleren. In juni vorig jaar was er al eens 10 dagen een pop-up in Mol, van half september tot eind januari hadden de 2 een tijdelijke winkel in Mechelen. “De nieuwe pop-up in Mol blijft open tot half mei. Op dat moment willen we bekijken op welke locatie we best een vaste winkel zouden openen”, legt Marjan De Muynck uit.

Geboortelijst
“De fysieke verkoop is groter dan de online, maar de 2 groeien naar mekaar toe. Sinds eind vorig jaar hebben we ook een outlet collectie aan het assortiment toegevoegd, zowel in de winkel als online. Onze focus blijft op kinderkleding.”

Nog een nieuwigheid is de geboortelijst, waarbij aanstaande ouders in de webshop een selectie kunnen maken. Die wordt dan exclusief voorbehouden voor mensen die op zoek zijn naar een cadeau voor de baby. “Een geboortelijst op deze manier is een unicum in België”, zeggen de initiatiefneemsters trots.

De pop-up in de Kloosterstraat in Mol opent 11 februari de deuren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.