Nieuws Kempen Oud-Turnhout rekent op Pidpa

Oud-Turnhout rekent op Pidpa

Oud-Turnhout rekent op Pidpa

Pidpa produceert en levert kraanwater voor 1.300.000 klanten in 64 steden en gemeenten. Daarnaast zorgt zij voor een professioneel rioolbeheer in 40 gemeenten. Vanaf  1 juli 2021 brengt Oud-Turnhout dit totaal op 41.

De gemeenteraad van Oud-Turnhout koos voor het rioolbeheer in haar gemeente voor 1 van de rioleringsformules van Pidpa: HidroSan. “We kennen Pidpa al decennia als een betrouwbare drinkwaterleverancier. Binnenkort wordt deze rol uitgebreid en zal Pidpa ook zorgen voor het rioleringsbeheer in onze gemeente”, aldus Bob Coppens, burgemeester van Oud-Turnhout.

“Hierbij zal Pidpa een aantal projecten opnemen, zoals de opmaak van een hemelwaterplan, dat kadert in ons streven naar een integraal waterbeheer. Daarnaast zullen wij, samen met Pidpa, een ruime investeringsplanning opmaken om de rioleringsgraad verder op te trekken en ook met het oog op de verdere instandhouding van ons rioleringsnet op lange termijn.”

“Met deze beslissing van de gemeente Oud-Turnhout komt het aantal gemeenten waar Pidpa rioolbeheerder is op 41”, aldus Eddy Troosters, CEO van Pidpa. “Een mooi resultaat waardoor Pidpa haar ambitie van integraal waterbedrijf nog verder versterkt.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.