Nieuws Kempen Oud-wegenbouwer Marcel Nijs overleden

Oud-wegenbouwer Marcel Nijs overleden

Oud-wegenbouwer Marcel Nijs overleden

TURNHOUT/OUD-TURNHOUT – Voormalig wegenbouwer Marcel Nijs uit Oud-Turnhout is overleden. Hij werd 72 jaar. De uitvaartplechtigheid voor Marcel Nijs vindt zaterdag plaats in de kerk in Zwaneven.

Marcel Nijs was als aannemer in de Kempen actief in de openbare en private wegenwerken.

Marcel Nijs werd geboren in het Turnhoutse gehucht Zevendonk als jongste van een gezin met drie kinderen. Net zoals zijn vader en oudere broer Jos werkte hij in de kolenhandel, het grondverzet en als aannemer. In 1976 richtte hij zijn eigen bedrijf op: Wegenbouw Marcel Nijs NV.  Het bedrijf specialiseerde zich in rioleringswerken en voerde grote werkzaamheden uit voor Aquafin, de overheid en heel wat Kempense gemeentebesturen. Ook deed zijn bedrijf infrastructuurwerken in opdracht van privé verkavelaars. In 2000 verkocht Marcel Nijs zijn bedrijf en werd de onderneming een onderdeel van het Kempense aannemersbedrijf en projectontwikkelaar DCA.

De begrafenis van Marcel Nijs vindt plaats op zaterdag 25 januari om 10 uur in de kerk van het Onbevlekt Hart van Maria, de parochiekerk van het Zwaneven, in Oud-Turnhout.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.