Nieuws Kempen Out-of-Office? Made in Kempen blijft op post!

Out-of-Office? Made in Kempen blijft op post!

Out-of-Office? Made in Kempen blijft op post!

In de zomermaanden mag het tempo een beetje lager zijn, zonder de vinger aan de pols te verliezen. Bij Made in Kempen lossen we ook het tempo lichtjes, maar we blijven op post om het ondernemersnieuws uit de regio tot bij jou te brengen. Onze gekende zomerrubriek komt opnieuw opduiken. In Out-of-Office leer je onze Kempische ondernemers eens van een andere kant kennen.

 

 

De mailboxen worden nog eens grondig leeggemaakt en de laatste to do’s worden naarstig afgevinkt. Een schouderklop voor je collega, een (coronaproof) elleboogje voor de receptionist, en hop: daar ga je de vakantie in. Een welgemeende wens: geniet ervan!

Tijdens de zomer blijft je vertrouwde Made in Kempen-nieuwsbrief in de mailbox vallen. Zo blijf je – zelfs in het periode waarin het tempo gevoelig lager ligt – helemaal bij met het bedrijfsnieuws uit onze regio. Op dinsdag en vrijdag zal de redactie een nieuwsbrief bezorgen. Op onze website en via onze sociale mediakanalen lees je dagelijks nieuwe berichten.

Ook onze Kempische ondernemers komen intussen in zomersfeer, en delen dit graag met jou. In de nieuwe zomerreeks Out-of-Office lees je tips en prettige weetjes van onze Bekende Kempenaars. Hoe brengt Wim Heylen van Heylen Group zijn vakantie het liefst door? Wat is de ‘signaturen dish’ van Koen Vanlommel van Netropolix? En met wie wil Sus Harzé graag eens op de koffie? Je leest het de komende weken in de nieuwe rubriek.

Heb jij nieuws?

Zelf deelnemen aan Out-of-Office? Of heeft je bedrijf een boeiend verhaal te vertellen? Mocht de zomer je inspireren om te ondernemen, je bedrijf in een nieuwe richting te sturen, te verhuizen of andere ontwikkelingen door te voeren, laat het ons dan weten via redactie@madeinkempen.be. Want mogelijk is er ook voor jouw nieuws een plekje in de update.

De redactie van Made in Kempen en het hele Made In-team wenst je alvast een mooie, veilige zomer!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer