Nieuws Kempen Overname doet Rotterdamse campus van Intracto groeien

Overname doet Rotterdamse campus van Intracto groeien

Overname doet Rotterdamse campus van Intracto groeien

Intracto Group, met hoofdzetel in Herentals, neemt in Nederland het Haagse agency Force451 over. Hiermee wordt een extra creatieve impuls aan de Rotterdamse campus van Intracto Group gegeven. Het team van 8 van Force451 vervoegt de groep, als schakel in het groeitraject van Intracto Group.

“Al meer dan 15 jaar staan we voor de unieke combinatie van Haagse directheid en Rotterdamse no-nonsense”, zegt Raymond Slootweg, managing director van Force451. “Geen tierenlantijntjes of rookgordijnen, maar de handen uit de mouwen en het hart op de tong. Wij zijn merkenbouwers en gaan altijd op zoek naar het onderscheidend karakter van bedrijven en merken.”

“We zijn geen agentschap van dertien in een dozijn, maar onderscheiden ons door een constructieve en kritische houding”, vult Gillie Rokromo, creative director van Force451 aan. “En dat kunnen we nu op een nog veel boeiendere schaal. Met het team van Intracto Group kunnen we onze concepten en campagnes nog beter van a tot z helemaal uitwerken en opvolgen.”

“Force451 aan boord halen, betekent voor ons en voor Campus Rotterdam een sterke toevoeging in onze end-to-end propositie”, zegt Pieter Janssens, ceo Intracto Group. “Force451 geeft zelf aan dat klanten daar steeds meer op zoek naar zijn. Samen kunnen we voortaan die vragen geïntegreerd beantwoorden. Hun UX-expertise is zeer waardevol voor ons. Met Force 451 halen we een pak expertise in huis om verregaand in het DNA van hun klanten te duiken. Boeiend voor ons, maar des te meer voor de klanten van Intracto Group. Force451 is ook geen onbekende voor onze Campus Rotterdam, aangezien er in het verleden al meermaals met elkaar is samengewerkt. Het was dan ook niet meer dan logisch, dat we met Raymond en zijn team in gesprek zijn gegaan om de mogelijkheden tot de toetreding tot Intracto Group te bespreken.”

De Intracto-campus in Rotterdam is intussen een plek waar veel digitaal talent samenkomt. Intussen werken er meer dan 100 experts. “En we zijn nog naarstig op zoek naar nog meer Rotterdams talent!”, klinkt het bij Intracto.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer