Nieuws Kempen Overname van Geelse syndicus door Hasseltse collega

Overname van Geelse syndicus door Hasseltse collega

Overname van Geelse syndicus door Hasseltse collega

Syndicus AREA uit Geel is overgenomen door collega De Syndicus uit Hasselt. De overname past in de groeiambitie van het Limburgse bedrijf, dat nu zijn kantorennetwerk gevoelig uitbreidt over West-Limburg en de Kempen. De Syndicus koos ineens ook voor een volledige rebranding om zo de positieve impact van de acquisitie in de verf te zetten.

“We zijn blij dat we de overname van onze AREA-collega’s in goede banen hebben kunnen leiden”, zeggen David Wellens en Annelies Van Praet, zaakvoerders van De Syndicus. “Dankzij deze geografische uitbreiding hebben we nu kantoren in drie provincies, in Leuven, Diest, Hasselt, Geel en Lier. Daardoor staan we veel dichter bij onze klanten. Ook op het gebied van expertise, kennis en capaciteit nemen we een gigantische stap vooruit. Ons team bestaat nu uit 40 medewerkers die een dienstverlening kunnen bieden van hoog niveau én advies kunnen geven over juridische kwesties. Met meer dan 750 gebouwen in portefeuille is dat geen overbodige luxe.”

De Syndicus kiest er ook voor om de vernieuwde organisatie een communicatieve make-over te bezorgen. Een nieuwe website en een heldere communicatiestrategie werden uitgerold. Wellens en Van Praet bevestigen: “Een goede communicatie met onze klanten is altijd een prioriteit geweest voor ons. Nu we deze strategische zet achter de rug hebben, is het van belang dat we ons imago laten matchen met onze expertise en onze dienstverlening, met een totale rebranding.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer