Nieuws Kempen Overname van Vorselaars dienstenchequebedrijf

Overname van Vorselaars dienstenchequebedrijf

Overname van Vorselaars dienstenchequebedrijf

TRIXXO-groep van de Limburgse ondernemer Luc Jeurissen neemt Huishoudservice over. Met de acquisitie van dit dienstenchequebedrijf met vestigingen in Sint-Truiden en Vorselaar, zit de TRIXXO-groep aan haar 90ste overname. “We hebben nu éénmaal dit volume nodig om een gezond en duurzaam bedrijf te blijven in deze markt”, zegt Niels Prys, operationeel directeur van TRIXXO Dienstencheques in Vlaanderen.

“Op 1 april gaf ik de fakkel door aan TRIXXO Dienstencheques”, zegt Kristof De Vlieger, de vorige eigenaar van Huishoudservice. “En dat betekent echt wel een positief verhaal voor zowel de klanten als de medewerkers. Momenteel deed bijvoorbeeld één van onze huishoudhulpen enkele uren per week de administratie van de klanten en huishoudhulpen. Nu kunnen zowel de klanten als de huishoudhulpen rekenen op een aanspreekpunt dat steeds beschikbaar is. Ook onze continuïteit en service zal verbeteren, nu we opgenomen worden in één groot stabiel geheel. Kortom, dit was de enige juiste keuze om te groeien. Ikzelf blijf niet aan boord en ga me verder richten op mijn activiteiten in de IT-wereld, maar ik ben er 100% van overtuigd dat het bedrijf verder in goede handen is. De integratie-manager van TRIXXO Luciana Costa begeleidde de overname van A tot Z. Alle huishoudhulpen werden persoonlijk welkom geheten en ontvingen een TRIXXO-starterspakket. Ik zag meteen dat het goed zat.”

“Ondertussen zijn we met TRIXXO Dienstencheques aan een 80-tal overnames beland”, telt Niels Prys, Operationeel Directeur van TRIXXO Dienstencheques in Vlaanderen even uit. “Samen met de overnames bij TRIXXO Jobs (Vdett, Staffing, Staffing professionals, Levelplus, …) zitten we met de groep nu aan onze 90ste overname. Vandaag is dit Huishoudservice met vestigingen in Sint-Truiden en Vorselaar, in totaal zo’n 30 huishoudhulpen. In een eerste fase worden de klanten en huishoudhulpen overgezet naar onze kantoren in Sint-Truiden en Pulle, maar door ons dicht kantorennetwerk kunnen zowel de huishoudhulpen als klanten op termijn terecht bij een kantoor dichter in de buurt. Het kantoor van Vorselaar heeft bijvoorbeeld veel klanten uit Lichtaart, daar hebben wij ook een kantoor.”

TRIXXO is een HR-dienstengroep met meer dan 130 kantoren in heel België en Nederland. Er werken zo’n 7.500 mensen. TRIXXO is een 100% Belgisch familiebedrijf. De geconsolideerde omzet in 2020 bedroeg 228 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.