Nieuws Kempen Oxfam-Wereldwinkel Vorselaar start met webwinkel

Oxfam-Wereldwinkel Vorselaar start met webwinkel

Oxfam-Wereldwinkel Vorselaar start met webwinkel

VORSELAAR – Vanaf februari 2020 wordt Oxfam-Wereldwinkel Vorselaar een webwinkel. Uittredend voorzitter Lien Coenen draagt bovendien de fakkel over aan een nieuw voorzittersduo, Betty De Bie en Oda Van Looy.

Oxfam-Wereldwinkel Vorselaar heeft het afgelopen jaar gezocht naar frisse ideeën om haar werking nieuw leven in te blazen. Met de start van een webwinkel wil de organisatie de eerlijke producten van Oxfam Wereldwinkels beter bereikbaar te maken. De Wereldwinkel kan dankzij een samenwerking met Wereldwinkel Kasterlee-Lichtaart-Tielen haar volledige gamma van fairtrade producten aanbieden. Klanten zullen online kunnen bestellen en hun bestelling op afspraak afhalen of laten bezorgen.

Voorzittersduo

Voorzitster Lien Coenen geeft dit jaar de fakkel door aan twee enthousiaste voorzitsters. Oda Van Looy en Betty De Bie waren van bij het begin bezielers van de Wereldwinkel van Vorselaar. Oxfam-Wereldwinkel Vorselaar is sinds haar oprichting in 1992 een vaste waarde in Vorselaar. Tientallen gemotiveerde vrijwilligers zorgen elke dag voor een bloeiende winkelwerking.

De Wereldwinkel betaalt een rechtvaardige aankoopprijs aan haar producenten uit heel de wereld. Via diverse acties sensibiliseert de Wereldwinkel het publiek, de overheid en bedrijven rond rechtvaardige wereldhandel.

Betty De Bie en Oda Van Looy: “Dat is ook de basis voor de motivatie van de vrijwilligers én van de klanten. Dat je weet dat door jouw aankoop en engagement een producent een eerlijke prijs voor zijn product krijgt, geeft een gevoel van maatschappelijke betrokkenheid. Via de nieuwe webwinkel en de organisatie van verschillende evenementen willen we dat doel samen met ons hele team blijven verwezenlijken.”

Wie meer wil horen over dit nieuwe verhaal, is van harte welkom op 8, 9 en 10 november op de jaarlijkse geschenkenbeurs van de Wereldwinkel.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.