www.franktoussaint.be

Pascal Paepen over investeren en beleggen ondanks heersende crisisgevoel

GEEL – Beursexpert Pascal Paepen laat op uitnodiging van Domestic Makelaars zijn licht schijnen over de financieel-economische actualiteit. Hij doet dat op donderdag 27 april in de Bloemfabriek op Ten Aard.

De voorbije jaren waren woelig en grillig voor investeerders. De coronacrisis zorgde voor een beurscrash maar het herstel kwam er snel. De prijzen van het vastgoed schoten flink de hoogte in. Na Covid eiste de Oekraïnecrisis een grote economische tol met torenhoge inflatie, historisch dure energieprijzen, rentestijgingen, enzovoort. Bij Domestic Makelaars zag men de afgelopen drie jaar de gevolgen van deze gebeurtenissen op de vastgoedmarkt. Een belangrijke constante was dat de prijzen van het vastgoed ook in de Kempen bleven stijgen en ook het aantal transacties bleef intact. Opvallend was dat nog meer investeerders hun heil zochten in vastgoed als inflatiebestendige en veilige belegging. Nieuwbouwprojecten in Kempense gemeentes gingen dan ook vlot de deur uit.

Op uitnodiging van Domestic Makelaars laat beursexpert Pascal Paepen zijn licht schijnen over de financieel-economische actualiteit. Tijdens zijn uiteenzetting zal hij trachten de toehoorders te overtuigen om toch te investeren, ook nu er een algemeen crisisgevoel heerst. Uiteraard zal Paepen het hebben over de voor- en nadelen van beleggen in vastgoed en na afloop is er een vragenronde en tijd voor interactie. De deelname is gratis maar inschrijven is verplicht omdat het aantal plaatsen beperkt is.

Info: http://www.domestic.be