Nieuws Kempen Pauwels Sauzen verlengt veldritsponsoring tot eind 2024

Pauwels Sauzen verlengt veldritsponsoring tot eind 2024

(c) Pauwels Sauzen - Bingoal

Pauwels Sauzen verlengt veldritsponsoring tot eind 2024

Dat Pauwels Sauzen zich op lange termijn wil binden aan het team, is volgens Mettepenningen geen toeval. “Duurzaamheid, kwaliteit en efficiëntie. Dat zijn typische kenmerken van Pauwels Sauzen en dat zijn ook waarden die bij onze ploeg passen.”

“Door het samengaan van de twee teams, ondertussen negen maanden geleden, is de cirkel rond”, klinkt het bij de directie van Pauwels Sauzen. “Met dank aan de vele overwinningen van Eli en de Belgische titel voor Laurens als kers op de taart. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we nog maar aan het begin staan van een mooie samenwerking. Dat kan alleen maar leiden tot een vervolg van het succes van Pauwels Sauzen – Bingoal.”

De geschiedenis van Pauwels gaat terug tot 1909 wanneer Auguste Pauwels in Borgerhout start met de productie van mosterd, een donkerbruine scherpe mosterd op basis van zwart Siciliaans mosterdzaad, een grof gemalen graantjesmosterd en een mildere gele mosterd. In 1988 werd in Oelegem bij Ranst een nieuwe en moderne fabriek gebouwd. Pauwels is nu één van de grootste sauzenfabrikanten in Europa, en heeft naast Oelegem ook een fabriek in Herent met zeer gespecialiseerde R&D afdelingen en kantoren in Londen en Parijs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Lichtaart
Antwerpen

Bedenker Paschka is overleden

Vic Van den Putte is overleden. Hij was de uitvinder van de bekende smeerpasta van verse kaas en chocolade, die… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.