Nieuws Kempen Peeters-Govers zoekt nieuwe medewerkers en winkelverantwoordelijken

Peeters-Govers zoekt nieuwe medewerkers en winkelverantwoordelijken

Peeters-Govers zoekt nieuwe medewerkers en winkelverantwoordelijken

Peeters-Govers GierleVersspecialist Groep Peeters-Govers organiseert tijdens Open Bedrijvendag dit weekend een jobbeurs in Gierle om nieuwe medewerkers en winkelverantwoordelijken te vinden. De groep produceert vlees en vleesbereidingen en distribueert groenten, fruit en vleeswaren. Niet alleen voor de eigen supermarkten in Gierle, Beerse, Berchem, Turnhout, Antwerpen en Deurne, maar ook voor klanten in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Nederlands.

„Peeters-Govers groeit sterk. We openen de volgende drie jaar vier nieuwe winkels. De eerste nieuwe winkels openen we volgend jaar voor de zomer in Oud-Turnhout, de tweede in Beerse plannen we voor het jaareinde van 2015. Dit zal een grote uitbreiding van ons personeelsbestand vragen. Bovendien moeten we de komende jaren rekening houden met de natuurlijke uitstroom van onze huidige winkelverantwoordelijken. Tijdens Open Bedrijvendag brengen we niet alleen een stukje van onze geschiedenis, maar tonen we ook wat er achter de schermen van onze winkels moet gebeuren om ons versassortiment groenten, fruit, vlees en vleeswaren in de winkel te krijgen.” Aldus Jan Peeters.

De nieuwe verscentrale van de groep, Delidis in Gierle,  zet trouwens ook haar deuren open voor het publiek.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer