Nieuws Kempen Pelckmans is de op één na beste tuinmeubelwinkel in de Benelux

Pelckmans is de op één na beste tuinmeubelwinkel in de Benelux

Pelckmans is de op één na beste tuinmeubelwinkel in de Benelux

Jef Pelckmans (links) en Frits Wolf, voorzitter branchevereniging B3.

Jef Pelckmans (links) en Frits Wolf, voorzitter branchevereniging B3.

Vijver- en tuincentrum Pelckmans, met vestigingen in Turnhout, Rijkevorsel en Lommel, heeft zilver behaald tijdens de uitreiking van de B3 Tuinmeubelwinkel Awards Benelux.

B3 is een branchevereniging die voor haar award mystery shoppers op pad stuurt bij drie finalisten per land. Die werden geselecteerd uit vijf genomineerde tuinmeubelwinkels die door klanten en relaties via de sociale media als de beste waren aangewezen. De uiteindelijke jurering verliep via een vakjury die Pelckmans prees omwille van de klantvriendelijkheid van het personeel en het zeer ruime assortiment tuinmeubelen. Uit het juryrapport: “Wat is het hier enorm, zo groot! Zeer opvallend was de grote afdeling teak-meubelen. Er is een heel uitgebreid assortiment met onder andere de trendy metaalcollectie van Hartman,veel wicker van 4 Seasons Outdoor en een ruim keuze loungesets.”

Al twee keer in de prijzen
De broers Pelckmans willen het in 2016 nog beter doen: “Pelckmans is er op de volgende B3-Awards zeker weer bij. Wij danken al onze klanten en fans voor hun stemmen en hopen volgend jaar op een eerste plaats”, aldus Jef Pelckmans.

Pelckmans viel dit jaar al twee keer in de prijzen, namelijk voor de ‘Beste folder van het jaar’ en bij de Retail Awards voor ‘Het betere Belgische bloemen-, planten- en tuincentrum’.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer