Nieuws Kempen Perle d’eau: schoonheidssalon 2020

Perle d’eau: schoonheidssalon 2020

no reproduction without creditline

Perle d’eau: schoonheidssalon 2020

WESTERLO – Schoonheidssalon Perle d’eau is Schoonheidssalon van het jaar. Het salon heeft de eerste prijs gekregen van ‘Beste schoonheidssalon van 2020’ in een wedstrijd die is georganiseerd door BESKO, de beroepsvereniging van schoonheidsspecialisten.

Perle d’eau heeft tot aan het einde stand gehouden in een wedstrijd die over 8 maanden liep. De salons die zich hiervoor inschreven, kregen een anoniem bezoek van een jurylid en moesten een soort van portfolio indienen. Tijdens een laatste schiftingsronde in oktober moesten de 6 finalisten zich dan nog persoonlijk aan de jury voorstellen.

“Ik ben blij dat een dergelijke wedstrijd bestaat”, zegt Tamara Van Beethoven van Perle d’eau. “Op die manier kan je tonen dat er tussen schoonheidssalons veel kwaliteitsverschil bestaat. Ik vergelijk het graag met de horeca. Je kan kiezen voor een taverne, een restaurant, of een sterrenrestaurant. Elk heeft zijn eigen prijs- en kwaliteitsniveau. In de wereld van de beautysalons is dat ook het geval, maar voor de buitenwereld nog niet zo duidelijk.”

Tamara van Beethoven kreeg als winnares onder meer een design lamp en een juweel. Maar de erkenning is voor haar het meest waardevolle aan deze prijs. En natuurlijk de aandacht die het de zaak oplevert. “Onze telefoon stond vandaag al roodgloeiend”, vertrouwt ze ons toe. “Ik hoop ook dat ik samen met de beroepsvereniging kan bijdragen tot een betere regelgeving voor onze sector. Niet alleen om goed geschoolde medewerkers in de salons te kunnen garanderen, maar ook bijvoorbeeld leveranciers. Ook daar mankeert soms nog voldoende kennis over bijvoorbeeld apparatuur waar onze sector mee werkt.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer