Nieuws Kempen Plantrent maakt Boekenbeurs sexier

Plantrent maakt Boekenbeurs sexier

Plantrent maakt Boekenbeurs sexier

PlantrentPlantrent is al 10 jaar vaste partner van Artexis voor wat betreft groenvoorzieningen voor beurzen. Zo kleedt het bedrijf uit Beerse al jaren de Boekenbeurs aan, al hadden de plantenbakken in het verleden eerder een functioneel karakter. “Nu mocht het van Artexis en boek.be wat sexier en moesten onze planten en meubels de beurs opfleuren en decoreren.”

“Vroeger waren onze plantenbakken eerder functioneel en dienden ze om kale muren of lelijke trappen te verstoppen. Dit jaar kregen we de opdracht van de organisatoren om de beurs decoratiever en gezelliger te maken. We installeerden niet alleen planten, maar ook zitbanken. Onze zitbanken vormen één geheel met de plantenbakken en worden zonder poten gemonteerd. Ze zijn nieuw in ons assortiment en kunnen vanaf 2 meter eindeloos lang geïnstalleerd worden. De Boekenbeurs was de unieke gelegenheid om ze eens uit te testen bij een groot publiek,” vertelt Stijn Goethals.

“We kleedden ook het cateringpunt van Dinner Events aan. Vroeger was dat een ongezellige ruimte waar mensen een hapje konden eten in het zicht van alle voorbijgangers. Nu hebben we een gezellige rustpunt gecreëerd met lange witte bloembakken en sanseveria’s. De stand decoreerden we met balkonplanten.”

Plantrent installeerde in totaal zo’n 30 lopende meter banken en net geen 20 lopende meter afsluitingen met sanseveria’s, en een 20-tal grote losse elementen. “Geen overdreven grote opdracht, maar omdat het een omvangrijke beurs is, kroop er wel veel werk in. Het is een test om te kijken hoe we in de toekomst  nog beter kunnen inspelen op de noden van de klant, zowel die van ons als de klanten van onze klant. We kregen in elk geval veel positieve reacties van de standenbouwers op onze zitbankconcepten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer