Nieuws Kempen Prijs voor BOA Interior uit Kasterlee

Prijs voor BOA Interior uit Kasterlee

Prijs voor BOA Interior uit Kasterlee

Het interieurbedrijf BOA Interior uit Kasterlee kreeg de Schrijnwerk Award 2012 toegekend. De onderneming van Roman Willems werd de hoofdprijs toegekend in de categorie Interieurbouw. Daarbij koos de jury voor de keuken in “solid surface” waarbij zowel de tafel als het eiland uit één stuk bestaan en boven de grond lijken te zweven.

Boa Interior is als onderneming gegroeid uit het initiatief van Roman Willems. Die begon zo’n vijf jaar geleden met het uittekenen van ontwerpen en het zelf realiseren van de plannen. Het bedrijf stelt vandaag al acht mensen tewerk en realiseert een omzet van 1 miljoen euro.

“Wij tekenen effectief alles zelf uit en produceren onze ontwerpen ook in eigen huis met computergestuurde machines. Wij doen alles in overleg met de klant.”

Roman Willems is er nog maar 27 en meteen ook de jongste winnaar van de Schrijnwerk Award. De award is een initiatief van het vakblad Schrijnwerk dat het vakmanschap en de innovatie binnen de Belgische schrijnwerk- en interieurbouwsector wil bekronen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.