Nieuws Kempen Q-lite en Ledyears verder als één organisatie met één naam

Q-lite en Ledyears verder als één organisatie met één naam

Q-lite en Ledyears verder als één organisatie met één naam

Baarle-Hertog-Nassau –  De strategische samenwerking tussen Q-lite en Ledyears heeft geleid  tot het samenvoegen van beide organisaties. Vanaf halverwege 2020 gaan ze samen verder onder de naam Q-lite.

Q-lite en Ledyears leveren allebei schermen, displays, digitale informatiesystemen en dergelijke meer, meestal voor openbare plaatsen. Door als één organisatie verder te gaan, wordt de positie als marktleider in duurzame digitale informatiesystemen nog verder verstevigd. Klanten kunnen bovendien optimaal gebruik maken van de expertise die binnen beide bedrijven aanwezig is.

Het aantal medewerkers groeit naar 110 waarmee de slagkracht wordt vergroot. Tevens zorgt de strategische ligging van de vestingen in Alkmaar, Alblasserdam, Baarle, Kortrijk altijd voor een directe lijn naar de klanten.

Innovatie en variatie

Met het samenvoegen van beide bedrijven ontstaat een nieuwe organisatie. Dirk Geenen, CEO bij Q-lite, is verheugd met de ontwikkelingen: “Deze stap vormt de juiste basis om voorloper te blijven in het ontwikkelen van de beste circulaire en slimme informatiesystemen en het optimaal ontzorgen van onze klanten.”

de schaalvergroting zorgt er voor dat het nieuwe bedrijf beter kan innoveren en meer mogelijkheden kan aanbieden aan klanten.

Jeroen Heine, directeur VP Capital en groot-aandeelhouder, ziet toekomst in de Europese maakindustrie. Door de overname kan de ontwikkeling en productie van duurzame informatiesystemen niet alleen gegarandeerd worden in Baarle, maar kan deze ook internationaal worden uitgebreid.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer