Nieuws Kempen Rechtbank spreekt vijf falingen uit

Rechtbank spreekt vijf falingen uit

Rechtbank spreekt vijf falingen uit

Justitia11-300x226De Turnhoutse handelsrechtbank heeft opnieuw een aantal faillissementen uitgesproken.

Zakenkantoor Kelder bvba, Grees 81 in Balen, actief als verzekeringsagent en makelaar, werd failliet verklaard op dagvaarding. Curator is An Notelteirs.

Ook Business Point bvba, een kleinhandel in kleding en accessoires aan Zandkuil 13 in Noorderwijk (Herentals), moet de boeken sluiten na dagvaarding. Ook in deze zaak treedt An Notelteirs op als curator.

Aan de Atealaan 61 in Herenthout valt het doek over de holding Millennium Euro Group bvba na dagvaarding. Opnieuw is An Notelteirs curator.

In Rijkevorsel moet dierenspeciaalzaak Petstore, Hoogstraatsesteenweg 14, de deuren sluiten en werd de VOF Van den Broeck-Hendrickx failliet verklaard, zo ook de vennoten Ronald Van den Broeck en Vicky Hendrickx. Katty Somers handelt het faillissement verder af.

Tot slot werd Heidekamp NV, Kampheidelaan 46 in Turnhout, gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Het bedrijf had als activiteit ‘handel in eigen onroerend goed’. Curator is Klaartje Claeys.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer