Nieuws Kempen Recordomzet voor Dienstenthuis

Recordomzet voor Dienstenthuis

Recordomzet voor Dienstenthuis

dienstenthuisDienstenthuis heeft in 2014 een recordomzet van 12,6 miljoen euro behaald. Dit is een stijging van meer dan 7% ten opzichte van 2013 en 20 % beter dan de cijfers van 2012. In totaal leverden alle medewerkers samen meer dan 560.000 poetsuren bij de meer dan 4.000 klanten.

Het dienstenchequebedrijf zag enerzijds het personeelsaantal toenemen met 17 deeltijdse medewerkers. Anderzijds presteerden deze medewerkers voor het vierde jaar op rij opmerkelijk beter. Een professionele omkadering met aandacht voor opleiding en begeleiding zorgt o.a. voor een daling van het ziekteverzuim en op die manier voor meer tevreden klanten. Tegelijkertijd profileert Dienstenthuis zich als een bedrijf waar mensen centraal staan en het goed is om te werken.

Verder groeien
In 2015 wil Dienstenthuis verder blijven groeien, o.a. door klanten en thuishelpers van andere dienstenchequebedrijven over te nemen. In februari 2016 viert het bedrijf zijn tiende verjaardag.

Afgevaardigd bestuurder Tim Klaassen: “Wij zijn uitermate blij met deze cijfers. Terwijl de sector stagneert, blijven wij groeien. En dat is uiteraard geen toeval.”

Dienstenthuis stelt op dit moment 665 thuishelpers en 22 omkaderingsmedewerkers te werk in de brede regio Kempen. Het is daarmee het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek en heeft kantoren in Turnhout (2), Oud-Turnhout, Retie, Kasterlee en Hoogstraten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer