Nieuws Kempen REM-B: geen goodies maar DUO-fiets

REM-B: geen goodies maar DUO-fiets

REM-B: geen goodies maar DUO-fiets

REM-B uit Beerse, gespecialiseerd in hydraulische systemen, vond een opvallende manier om zijn steun te betuigen aan de Industrierun, die vanmorgen lopers bracht door 13 deelnemende bedrijven. In de plaats van een weggevertje aan de zo’n 1.000 deelnemers schonken ze per deelnemer 1 euro aan het goede doel.

REM-B was 1 van de 13 deelnemende bedrijven bij wie de lopers over het terrein werden geleid. Per deelnemer aan de urbain trail schenkt 1 euro aan Monnikenheide in Zoersel, een instelling die al 45 jaar een professionele dienstverlening biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Met het geld koopt de instelling een DUO-fiets aan, die deze mensen toelaat meer te bewegen en te sporten.

’s Namiddag nam REM-B samen met 16 bedrijven ook nog deel aan een opendeurdag voor het grote publiek in het kader van de 2de Bedrijvige Opendeurdag.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.