Nieuws Kempen Restaurant Den Engel en nog vier andere bedrijven failliet

Restaurant Den Engel en nog vier andere bedrijven failliet

Restaurant Den Engel en nog vier andere bedrijven failliet

den engel hoogstratenNaast het faillissement van Bosal Benelux springt nog een andere faling van vandaag in het oog, namelijk die van restaurant Den Engel, Vrijheid 167 in Hoogstraten. Die werd uitgebaat door de bvba Aro Beheer. De rechtbank stelde Wim Nysmans aan als curator. Er waren nog zes arbeiders en twee bedienden in dienst. De onderneming legde zelf de boeken neer.

Ook Crihan Comm. Ven. werd failliet verklaard. Vennoten H.D.V. en C.R. uit Beerse baatten aan de Tulpenlaan 1 in Wechelderzande het café bij Parochiecentrum De Zandfluiter uit en deelden in het faillissement. An Notelteirs is curator in deze zaak. De eigenaars van De Zandfluiter benadrukken dat het faillissement van het café geen enkele invloed heeft op de feesten die gepland zijn in de zaal.

Building Project Consulting nv, Oudebaan 44B in Vosselaar, specialiseerde zich in de verhuur van onroerend goed en werd gedagvaard door schuldeisers. De rechtbank sprak de faling uit en duidde Wim Nysmans aan als curator.

Het renovatiebedrijf Vora bvba, Boomgaardstraat 6 in Turnhout, legde zelf de boeken neer. Curator: Tom Van Even.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer