Nieuws Kempen Réveillon van Voka verplaatst naar voorjaar

Réveillon van Voka verplaatst naar voorjaar

Réveillon van Voka verplaatst naar voorjaar

Traditioneel is de Réveillon van Voka Mechelen-Kempen in december voor heel wat ondernemers de vaste netwerkafspraak. Maar dit jaar ziet de organisatie zich door de coronamaatregelen genoodzaakt om het eindejaarsevent uit te stellen. Het stond gepland op donderdag 9 december, maar krijgt nu een nieuwe datum: 24 maart 2022. De locatie blijft hetzelfde: PFL in Beerse.

“We zijn bij Voka Mechelen-Kempen altijd op zoek naar ‘something special’. Iets unieks. Een beleving op onze events om te onthouden. Door de beperkende maatregelen kunnen we die ervaring niet waarmaken. En dat pikt. Een event organiseren kan wel, maar de huidige maatregelen zijn geen match met ons DNA”, klinkt het.

Daarom prikken ze een nieuwe datum: 24 maart 2022. De locatie blijft zoals voorzien PFL in Beerse.

In 2020 was er nog een digitale Réveillon. Voor de laatste live versie moeten we al terug tot in 2019, toen vond het eindejaarsevent plaats bij Renotec in Geel, waar 720 ondernemers aanwezig waren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.