Nieuws Kempen RGB-LED LT verhuist en lanceert uniek concept

RGB-LED LT verhuist en lanceert uniek concept

RGB-LED LT verhuist en lanceert uniek concept

RGB-LED-Natalie-kleinDe distributeur van ledverlichting RGB-LED Lighting Technologies is verhuisd van Balen naar een nieuw bedrijfspand aan de Colburnlei in Mol-Gompel. Professionele klanten vinden in de showroom inspiratie voor ledverlichting met innovatieve producten. Het gebouw biedt ook de mogelijkheid om workshops en infosessies te organiseren, waarmee RGB-LED Lighting Technologies de rol van traditionele distributeur overstijgt.

Naast de professionele lichtberekeningen, leasingvoorstellen en maatwerkontwikkelingen start het team van RGB-LED Lighting Technologies met groepstrainingen voor installateurs, architecten en interieurbouwers. Zo zijn klanten altijd perfect op de hoogte van de innovatieve ledproducten en kunnen zij op hun beurt altijd de juiste informatie doorgeven aan de eindklant.

Onderscheiden
Op de nieuwe locatie vormen het volledige gebouw en de tuin er rond als het ware de showroom. Op die manier wil het bedrijf zijn voortrekkersrol blijven spelen. “Er zijn meer spelers op de markt gekomen, helaas veelal onervaren of soms gewoon uit op ‘easy-money-webshop-sales’ met alle gevolgen van dien. Lage kwaliteitsproducten worden geïmporteerd zonder uitvoerig te testen of er staat geen professioneel team klaar om de klant te begeleiden bij het overaanbod in leds. Daarnaast stellen we ook vast dat er veel te weinig technische kennis van de ledtechnologie is. Om een zo optimaal resultaat te bekomen is een professionele ondersteuning écht nodig en net daarin onderscheiden wij ons,” vertelt Sam Peys, zaakvoerder van RGB-LED Lighting Technologies.

De officiële opening vindt plaats kort na de zomer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Arendonk, Brasschaat
Arendonk

Nieuw woonerf in hartje Arendonk

Op de site van een voormalig schoolterrein in het centrum van Arendonk gaat Ultrium Development, met hoofdzetel in Brasschaat, aan… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer