Nieuws Kempen Robojob organiseert workshops cnc-automatisering

Robojob organiseert workshops cnc-automatisering

Robojob organiseert workshops cnc-automatisering

HEIST-OP-DEN-BERG – RoboJob heeft besloten om dit jaar niet meer deel te nemen aan beurzen, nu dat segment door de coronacrisis is overhoop gehaald. In de plaats zet het bedrijf in op andere middelen om klanten te informeren en organiseert het maandelijks twee workshops. Robojobbouwt laagdrempelige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor de automatisering van CNC-gestuurde draai- en freesmachines en is internationale marktleider op dat vlak.

Ook RoboJob moet creatief te werk gaan om klanten zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van CNC-Automatisering. De beursplanning voor dit jaar werd helemaal overhoop gehaald en het bedrijf besloot daarop zelf om dit jaar niet meer aan beurzen deel te nemen. “Maar we merken wel dat er veel vraag is naar de mogelijkheden van CNC-Automatisering,” vertelt CEO Helmut De Roovere. “Dit jaar is voor iedereen een heel moeilijk jaar, ook in de verspaning. Maar bedrijven zien nu wel in dat automatisering een absolute noodzaak geworden is. Ze is zelfs essentieel geworden om in deze periode te overleven.”

Om de vele bedrijven op een kwalitatieve manier te informeren, organiseert RoboJob nu maandelijks twee workshops in haar showroom in Heist-op-den-Berg. “Vooraf registreren is noodzakelijk, want we beperken het aantal deelnemers tot 15 personen. Die 15 personen delen we dan in in groepjes van 5 mensen. Het spreekt voor zich dat we daarnaast alle mogelijke voorzorgsmaatregelen treffen om ieders gezondheid veilig te stellen,” aldus De Roovere.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer