Nieuws Kempen Robojob realiseert nieuw technologiecentrum in Duitsland

Robojob realiseert nieuw technologiecentrum in Duitsland

Robojob realiseert nieuw technologiecentrum in Duitsland

HEIST-OP-DEN-BERG – Robojob, dat andere bedrijven helpt met robotiseren en CNC-automatisering, investeert verder in Duitsland. In januari opent het bedrijf officieel een gloednieuw technologiecentrum in Lehrensteinsfeld, vlakbij Stuttgart.

Vorige maand kon u bij ons al lezen dat Robojob uit Heist op den Berg het uitstekend doet op de Duitse markt. Het bedrijf versterkt nog die positie.

“Ook in een periode van economische onzekerheid, met de Brexit, de handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten en een slabakkende automobielindustrie blijven wij investeren”, stelt Robojob.

“Sinds 2013 zijn we in Duitsland actief,” vertelt Jelle De Roovere, zaakvoerder van RoboJob Deutschland GmbH.  “Door de jaren heen hebben wij hier fantastische relaties en een fantastisch klantenbestand opgebouwd. Met namen als Schunk, Weber Hydraulik, Gerhard Schubert, Kocks, MK Technologies, Manfred Zaiser, etc. bevindt de Duitse maakindustrie zich aan de start van een transformatie. Dit is veruit onze grootste markt, met meer dan 300 installaties verspreid over het ganse land.  Wij willen onze klanten de best mogelijke service bieden en daartoe is een logische volgende stap een Duits sales en service center. Met de opening van ons technologiecentrum is het nu de bedoeling om de volledige ondersteuning van onze klanten in Duitsland van hieruit te doen.  Er zullen ook nog verschillende Duitse collega’s bijkomen.”

Het Technologiecentrum is al een maand actief, en biedt behalve 220 m² bureauruimte ook vergaderzalen, een Spare Part Center en een showroom van 650 m².  “Alles wat nodig is om onze klanten en partners hier te ontvangen,” aldus De Roovere. “We beschikken over een mooie showroom waar we niet alleen demo’s kunnen organiseren, maar ook events en workshops voor en met onze klanten en partners in Duitsland.” Het eerste event staat al gepland voor januari, wanneer RoboJob het gebouw officieel zal inhuldigen.

Het nieuwe Technologiecentrum is gevestigd in Lehrensteinsfeld, op een boogscheut van Heilbronn en vlak bij Stuttgart. “Dit is één van de belangrijkste regio’s in de Duitse maakindustrie.  Heilbronn is niet alleen de snelst groeiende regio in Duitsland, het biedt ook perfecte verbindingswegen naar alle windrichtingen.  We zijn dan ook enorm fier met deze belangrijke stap in onze verdere internationale uitbreiding”, besluit De Roovere.

Robojob blijft ook op zoek naar nieuwe collega’s en telt nog verscheidene openstaande vacatures.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Westerlo
Westerlo

Cool company in Roland-gebouwen

ACB Airco, een groothandel in aircotoestellen, heeft een gedeelte van het vroegere Roland-gebouw in gebruik genomen. Het gebouw stond al… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.