Nieuws Kempen Robrechts & Thienpont genomineerd voor the OSPA’s

Robrechts & Thienpont genomineerd voor the OSPA’s

Robrechts & Thienpont genomineerd voor the OSPA’s

TURNHOUT – Robrechts & Thienpont, veiligheidsconsultant voor bedrijven, is genomineerd voor de Outstanding Security Performance Awards (OSPA’s). Het bedrijf werd door de Benelux OSPA’s genomineerd in de categorie ‘Outstanding consultant’.

Op dinsdag 24 november vindt de eerste editie plaats van de Benelux OSPA’s. Die awards belonen bedrijven, individuen, teams en initiatieven die een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming van mensen en infrastructuur.

Robrechts & Thienpont uit Turnhout is 1 van de 3 genomineerden in de categorie ‘Outstanding consultant’. “Deze nominatie is een belangrijke erkenning voor ieders engagement van de afgelopen decennia”, reageert Paul Robrechts.

Robrechts & Thienpont houdt zich als security consultant bezig met de beveiliging van kritieke infrastructuur en hoge risico omgevingen. Het bedrijf is ook de drijvende kracht van de R&T Group, waartoe ook SCOPE en Praetorian Engineering behoren. SCOPE is een onafhankelijke beveiligingsadviseur die operationele ondersteuning biedt én doelgericht de meest pragmatische en kostenefficiënte oplossing op maat ontwikkelt. Praetorian Engineering berekent de impact van explosies op gebouwen en installaties. Dit zowel in de procesindustrie als in het kader van terreuraanslagen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio