Nieuws Kempen Roman Willems uit Kasterlee eindigt derde bij Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

Roman Willems uit Kasterlee eindigt derde bij Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

Roman Willems uit Kasterlee eindigt derde bij Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

Roman Willems bij uitreiking Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar

Roman Willems bij uitreiking Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar

Nico Van De Velde, zaakvoerder van het Leuvense productiehuis Hotel Hungaria, is gisterenavond verkozen tot Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar 2013. De laureaat uit de provincie Antwerpen, Roman Willems van BOA Interior uit Kasterlee eindigde op een verdienstelijke derde plaats. BOA Interior bvba zette na afloop volgende reactie op facebook: “De derde plaats op JCI Vlaanderen! Een welverdiende plaats, waar we terecht trots op mogen zijn! Bedankt aan iedereen!”

De 27-jarige Roman Willems is sinds 2007 zaakvoerder van BOA Interior en heeft al een mooi parcours afgelegd. Eind vorig jaar ging hij aan de haal met de Schrijnwerk Award 2012. In de provincie Antwerpen werd hij eind maart verkozen als Jonge Ondernemer van het Jaar. Hij moest in de Vlaamse finale de eer laten aan Nico Van De Velde uit Vlaams Brabant.

De Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar is een initiatief van JCI, Junior Chamber International, en geeft erkenning aan een Vlaams ondernemer, jonger dan 40 jaar, die op een uitzonderlijke wijze getuigt van ondernemerschap en zich weet te toetsen aan de waarden van JCI. In de jury zat dit jaar ondermeer Lieven Vanlommel, zaakvoerder van StarMeal uit Westerlo en vorig jaar nog winnaar van de Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.